Aripioare de pui crocante

Pentru zilele cand nu aveti timp sau rabdare sa faceti preparate complexe, aripioarele de pui crocante sunt ideale, pentru ca se gatesc repede si sunt foarte gustoase.

Ingredientele de care aveti nevoie sunt:

400-500 de grame de aripioare de pui AVIS3000
2-3 linguri ulei
Praf de usturoi
Boia dulce
Sare
Piper

Uscati aripioarele spalate folosind cateva servetele, apoi puneti-le intr-un castron. 

Intr-o cescuta, amestecati 2-3 linguri de ulei cu multa boia dulce, praf de usturoi, sare, piper si, daca vreti sa faceti aripioare picante, multa boia de ardei iute sau praf de chili.

Turnati aceasta compozitie peste aripioare si amestecati bine, masand cu mana fiecare aripioara, ca sa fie bine acoperita.

Se dau la cuptor, la 200 de grade C, timp de 35-40 de minute. Apoi treceti cuptorul pe grill si lasati-le timp de inca cinci minute.

Se pot servi cu piure si mujdei de usturoi sau cu o salata de legume.

Pofta bună! Rețetă pregatită de Sebastian Bârgău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *