Brioșe din pită cu ouă și ciuperci

Ingrediente:
5 ouă, 5 foi de pită, 300 g de ciuperci, 1 ardei gras roșu, 100 g de unt, sare.
Metodă de preparare:
Taie ciupercile în feliuţe şi ardeiul julienne. Pune la topit untul într-o tigaie. Adaugă ciupercile şi ardeiul la călit, pentru 10-15 minute, amestecând uşor, până ce scade sucul lăsat de ciuperci. Pune puţină sare. Bate bine ouăle şi amestecă-le cu ciupercile şi ardeiul. Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. În forme de brioşe pune bucăţi de pită, în care aşezi amestecul de ouă cu ciuperci. Pune brioşele la cuptor pentru 15 minute, până ce compzitia se întăreşte.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *