BURRITO CU PUI ȘI AVOCADO

INGREDIENTE:

Pentru pui:
2 bucăți piept de pui, 1 lingură de muștar, 1 lingură sos de soia, 2 linguri de bere, sare și piper după gust, 1 lingură de unt pentru prăjit.

Pentru restul umpluturii:
4 foi tortilla, 2 avocado copți, 4 linguri smântână, 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat, 1 ceapă roșie tocată, 2 roșii tocate (opțional), 200 g brânză (parmezan, mozzarella etc.) rasă (opțional).

Metodă de preparare:
Încinge tigaia, pune untul la topit. Prăjește bucățile de pui asezonate în prealabil cu sare și piper, timp de 5 minute pe fiecare parte. Combină soia cu bere și muștar și toarnă peste pui. Mai lasă la făcut câteva minute, acoperit. Taie puiul gătit în felii (cât vrei tu de groase). Amestecă-le cu avocado-ul tăiat cubulețe, pătrunjelul, ceapa, roșiile și brânza rasă. Întinde pe fiecare tortilla smântână și pune pe fiecare în parte câte 1/4 din umplutură. Rulează. Încinge tigaia și pune cei 4 burrito rezultați la prăjit, 2 minute pe o parte, 1 pe cealaltă. Servește fierbinte.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *