Cum să faci ouă ochiuri fără să dai greș. Singura regulă de care trebuie să ții cont

Aparent este cel mai banal lucru pe care îl poţi prepara în bucătăriea ta. În realitate, este foarte greu să-l faci corect, fără să-l arzi sau să-i distrugi gălbenuşul.
Că să-ţi iasă bine de fiecare dată, îţi propunem o metodă care nu dă greş niciodată: cu focul la MINIM.
Ai nevoie de o tigaie unsă cu unt sau una non-adereantă, în care să nu mai pui nimic. Spargi ouăle şi, dai focul la minim şi le laşi să stea 10 minute.
Trebuie doar să condimentezi oul cu sare şi piper şi să aşteapţi să se facă, fără să-l mişti. Albusul se va coace încet, iar gălbenuşul va rămâne intact.
Sursa: foodstory.stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *