Frigărui cu pui şi ceapă

Ingrediente:

8 pulpe de pui dezosate şi fără piele, 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă mare tăiată în 8 felii, 1 lingură miere, 1 căţel usturoi tocat mărunt, 1 linguriţă sare, 120 ml oţet de vin.

Metodă de preparare:

Încinge cuptorul la 190 C. Amestecă oţetul cu usturoiul, uleiul, sarea, mierea şi un praf de piper. Pune în bol şi carnea de pui, şi feliile de ceapă. Lasă-le să stea la temperatura camerei, amestecând după 15 minute.

Înfige câte 6 bucăţi de pui şi câte o felie de ceapă pe câte o frigăruie. Pune frigăruile într-o tavă, toarnă marinadă deasupra lor şi coace la cuptor timp de 35-40 minute.

Serveşte fierbinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *