Ouă jumări cu porumb, brânză și roșii coapte

Ingrediente: 

60 g brânză de capră, 2 ouă (AVIS 3000) bătute, 10 g unt, 1 știulete de porumb crud, piper, sare, ulei de măsline, 1 roșie tăiată felii de 1 cm grosime

 

Mod de preparare:

Coace feliile de roșii unse cu puțin ulei și condimentate cu sare și pier, în cuptorul încins, timp de 8 minute.

Între timp, pune porumbul în cuptorul cu microunde timp de 3 minute, la putere mare. Curăță boabele de porumb de pe știulete cu un cuțit.

Încinge uleiul într-o tigaie, pe foc mediu. Adaugă boabele de porumb, sare și piper și gătește 1 minut. Adaugă ouăle bătute și gătește-le timp de câteva minute, amestecând cu o spatulă.

Oprește focul și presară brânză de capră fărâmițată. Servește ouăle cu feliile de roșii coapte.  Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *