Ingrediente:
500 gr. aluat pentru pizza, 1 linguriță sare, jumătate de linguriță piper negru măcinat, 2 linguri ulei de măsline, 100 gr. cașcaval, 100 gr. roșii cherry, 30 gr. unt, 400 gr. carne de piept de pui tocat, 1 bucată ceapă.
Metodă de preparare:
Într-o tigaie cu ulei de măsline încins, rumeniți ceapa tăiată mărunt, apoi adăugați carnea tocată, sarea, piperul și lăsați să se gătească la foc mediu timp de 15-20 de minute. Pe masa tapetată cu făină întindeți aluatul, dându-i formă dreptunghiulară. Puneți carnea pe mijlocul aluatului și tăiați marginile exterioare în fâșii oblice de dimensiuni egale, până unde se termină amestecul de carne. Deasupra cărnii puneți 75 g cașcaval ras și 75 g roșii tăiate cubulețe. Aduceți fâșiile de aluat spre mijloc în formă de împletitură, acoperind toată umplutura. Ungeți rulada cu unt topit și puneți restul cașcavalului ras deasupra. Puneți rulada pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 20-25 de minute. Scoateți rulada din cuptor și puneți deasupra frunze de salată rupte mărunt și restul roșiilor cherry tăiate cubulețe.
Poftă bună!