Rulouri din pulpe de pui cu sote de morcovi

Anulaţi cele trei ceasuri rele ale zilei de marţi printr-un prânz delicios şi sofisticat. O mâncare potrivită pentru o cină romantică stropită cu vin alb şi în acelaşi timp uşor de realizat. Avem nevoie doar de 8 puloe superioare de pui AVIS

Iar pentru umplutură vom folosi:

  • * o ceapă tocată 
  • * 150 g de ciuperci
  • * un morcov tăiat în fâşii
  • * pătrunjel tocat
  • * 2-3 linguri cu ulei
  • * 2-3 linguri cu unt
  • * 1 linguriţă cu sos de soia
  • * 2 caţei de usturoi
  • * sare şi piper
  • * 1 pahar cu supă de pui

Mod de preparare:
Cu ajutorul unui cuţit dezosaţi pulpele superioare. Pentru umplutură se sotează ceapa în ulei fierbinte. Se adaugă şi morcovul feliat  pe lung. Ciupercile se taie în fâşii, se pun peste ceapă, cu pătrunjelul tocat, sarea, piperul şi sosul de soia. Se lasă până se înmoaie. Se umplu pulpe de pui cu acest amestec. Se fixează cu scobitori. Să nu uitaţi să le îndepărtaţi înainte de servire. Ungeţi o formă de copt cu unt, aranjaţi pulpele de pui şi condimentaţi cu sare şi piper. Se adaugă supa de pui, dacă aveţi, dacă nu puneţi apă şi daţi la cuptor pentru 40 de minute, să capete culoare şi să devină aurii. Serviţi alături de un sote de morcovi.

Poftă bună!

(sursa: culoriledinfarfurie.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *