CONSUMUL DE OUĂ

Ouăle sunt bogate în vitaminele A, E, B1 (thiamină), B2 (riboflavină), B5 (acid pantothenic), B5 (piridoxina), B12 şi acid folic.
În plus, aceste alimente conţin numeroase minerale: calciu, fier, fosfor, zinc şi seleniu. Pe de altă parte, ouăle sunt bogate în cholina – important în funcţionarea celulelor, în special a celulelor sistemului nervos.

Gălbenuşul este bogat în vitamine: A, D si E, iar culoarea este dată de conţinutul de luteină şi zeaxantină, doi compuşi recomandaţi pentru sănătatea ochilor, protejându-i de razele ultraviolete. Trebuie să amintim şi faptul că ouăle sunt foarte bogate în antioxidanţi, conţinând şi luteină şi zeaxantină, care au un efect protector asupra ochilor – pe lângă multe alte beneficii.

De asemenea, ouăle au un scor de saţietate mare (un indicator care arată cât de mult anumite mâncăruri conduc la senzaţia de “plin” satisfăcând apetitul). Însă, chiar dacă oul este un produs foarte hrănitor, el nu îngraşă. Mai mult decât atât, scopul multor diete este scăderea cantităţii de albumine din regimul alimentar, iar oul cu cele 13% proteine şi 80 de kcal este o adevărată comoară pentru o dietă. Din acest motiv, ouăle sunt considerate o mâncare ideală pentru slăbit.

 

Ouăle AVIS 3000 au primit certificarea de “produs montan’’ (TVA 5%), deoarece provin de la găinile hrănite integral cu cereale din județul Hunedoara.

CONSUMUL DE CARNE DE PUI

PIEPTUL DE PUI

Este o sursă excelentă de triptofan, un aminoacid care produce serotonina, hormon care favorizează instalarea stării de bine și a senzației de satietate.

Este o alegere perfectă pentru consumatorii de grăsime.

PULPELE DE PUI

Carnea de pe pulpele de pui, deşi uşor mai grasă decât pieptul, este alimentul care dă gust oricărei mese. Asigură necesarul zilnic de proteine şi este una din cele mai scăzute sure de calorii şi grăsimi saturate.

ARIPIOARELE DE PUI

Aripioarele de pui sunt o sursă bună de proteine și niacină, iar conținutul lor de sodiu este foarte scăzut.

Aripioarele de pui nu conțin colesterol.

FICĂTEI DE PUI

Pe baza studiilor s-a demonstrat că prin consumul de ficat de pui anemia poate fi combătută. Alte studii au scos la iveală că dacă se consumă ficat de pui în mod regulat glanda tiroidă se va menţine sănătoasă.

Pentru orice informații

Te rugăm să ne contactezi, fie că dorești informații despre produsele noastre sau dorești comercializarea produselor noastre în magazinele tale, raspundem cu plăcere!