Andive caramelizate cu sos de prune, chipsuri de ridichie alba si rulou de piept de pui cu bacon si sos de miere

Ingrediente:

busuioc , cardamom , zahăr, ulei de măsline, oțet balsamic , piept de pui proaspăt AVIS , ridiche albă, miere, bacon, andive , cimbrișor

Mod de preparare:

Caramelizăm andivele în unt, zahăr și miere pe tigaie, 5 minute pe fiecare parte și dăm la cuptor pentru 10 minute. Fasonăm pieptul de pui, îl tăiem pe lungime, introducem baconul în pieptul de pui, apoi rulăm și îl prindem cu scobitori. Îi dăm față pe tigaie, apoi dăm la cuptor. Pentru sosul de prune punem prunele tăiate în jumătăți în tigaie cu zahăr și unt, puțin cardamom, lăsăm la foc mare, apoi flambam cu cognac și punem în blender. Ridichea albă se tăie rondele, precum chpsurile, și se prăjește. Se face un dressing pentru chipsuri din oțet balsamic, miere și ulei de măsline. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *