Briose cu ciocolata si merisoare

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

250 de grame de faina Boromir
o lingurita de bicarbonat de sodiu 
140 de grame de merisoare deshidratate
100 de grame de ciocolata alba 
100 de grame de ciocolata neagra
100 de grame de zahar 
2 oua AVIS3000 batute
150 ml de iaurt Sorilact
100 de grame de unt Sorilact topit

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius si asezati forme de hartie intr-o tava tava de briose cu 12 gauri. 

Cerneti 250 de grame de faina si o lingurita de bicarbonat de sodiu si amestecati 140 de grame de merisoare deshidratate, câte 100 de grame de ciocolata alba si neagra taiata in bucati mari si 100 de grame de zahar fin. 

Adaugati 2 oua batute, 150 de mililitri de iaurt natural si 100 de grame de unt topit si amestecati pana cand compozitia este cremoasa, dar cu cocoloase. 

Umpleti formele de hartie si dati tava la cuptor 20-25 de minute, pana cand briosele cresc si se rumenesc. 

Scoateti-le pe un gratar la racit si serviti-le cat sunt caldute.

Pofta bună! Rețetă pregatită de Sebastian Bârgău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *