Ciuperci umplute cu ou

Ingrediente:
4 ouă, 4 ciuperci mari, ulei, 1/2 zeamă de lămâie, 1/2 ardei gras roșu, sare, piper.
Metodă de preparare:
Alegem ciuperci cât mai mari şi frumoase, ciuperci de cultură. Le curăţăm şi le stropim cu puţină zeamă de lămâie. Le opărim 3 minute în apă în care am pus sare şi restul de zeamă de lămâie. Le scoatem din apă şi le punem la scurs( dacă nu avem răbdare, le putem şterge cu un şerveţel după ce s-au mai răcit). Punem în tigaie ciupercile, repartizăm în mod egal cubuleţele de ardei tocat şi le prăjim 3-4 minute. Spargem ouăle şi le adăugăm rând pe rând în ciuperci, sărăm apoi acoperim tigaia cu capac şi le lăsăm să se prăjească la foc potrivit. Când ouăle s-au închegat, luăm tigaia de pe foc, scoatem ciupercile, le piperăm şi le servim călduţe.
Poftă bună!
Sursa: bucatareasa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *