CORDON BLEU DE PUI LA CUPTOR

Ingrediente:
2 bucăți de piept de pui (circa 200g fiecare), 4 felii cașcaval, 4-6 felii de șuncă (circa 80 g), 1 ou, 2 linguri de făină, pesmet (sau pâine uscată bine fărâmițată, să fie mai crocant) + ulei/unt topit.
Metodă de preparare:
Combină pesmetul /pâinea uscată fărâmițată cu niște ulei/unt topit într-un bol. Împrăștie-le pe fundul unei tăvi și dă-le la prăjit în cuptorul încins, 3 minute. Scoate-le imediat și pune-le într-un bol. Taie transversal fiecare piept de pui (crestează un buzunar). Împăturește fiecare felie de brânză o dată și bagă 2 felii în fiecare pui. Fă la fel cu feliile de șuncă. Prinde cu scobitori să nu pirzi umplutura. Asezonează cu sare și piper. Bate oul cu făina. Dă bucățile de pui prin mixtura de ou și apoi prin pesmet. Pune-le pe tavă și stropește-el ușor cu ulei/unt topit. Dă la cuptor 25-30 de minute sau până când observi că sunt aurii la exterior și bine pătrunse. Lasă la răcit 5 minute înainte de servire.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *