ENCHILADAS DE PUI

Ingrediente:
1 pui întreg, 400 g roșii întregi decojite în sos de roșii, 1 ceapă medie, 3 căței de usturoi, 1 ardei iute, sare, busuioc, oregano, chilli și piper după gust, 200 g cașcaval/Gouda, 4-5 foi de tortilla.
Metodă de preparare:
Toacă usturoiul, ceapa și ardeiul iute. Condimentează și sotează legumele în ulei încins 3-4 minute. Adaugă roșiile din conservă, tocate înainte desigur. amestecă și lasă pe foc mic, să se îngroașe sosul. Între timp, taie puiul deja rotisat în fâșii (cât vrei tu de mari, dar ține cont că vei umple foile de tortilla cu ele). Încălzește cuptorul. Dă sosul de pe foc. Dă o foaie de tortilla prin sos, acoperind-o bine. Așază fâșii de pui în ea, ruleaz-o și pune-o în tavă. Procedează la fel cu restul foilor de tortilla rămase. Pune sosul rămas peste foile de tortilla umplute din tavă. Dă la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Scoate tava, rade cașcavalul ales pe deasupra și dă din nou la cuptor, 10 minute.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *