Frigănele umplute (French toast)

Ingrediente:
4 ouă, 1 ceşcuţă lapte,  4 felii pâine albă, 100 gr. nuci pecan tocate, 2 linguri miere, 3 banane feliate subţire, 1 cubuleţ unt, zahăr pudră.
Metodă de preparare:
Amestecă feliile de banană cu mierea şi nucile pecan. Împarte totul pe două felii de pâine, lăsând puţin spaţiu până la marginea feliei. Pune deasupra celelalte 2 felii de pâine pentru a forma sandvişuri.
Bate ouăle cu laptele şi înmoaie în acest amestec cele două sandvişuri.
Prăjeşte-le pe rând în untul încins într-o tigaie, la foc mediu, timp de 3-4 minute întorcând o dată, până când se rumenesc.
Pudrează cu zahăr şi serveşte-le calde cu iaurt grecesc.
Poftă bună!
Sursa: www.jamieoliver.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *