Frittata cu ceapă verde, cartofi și feta

Ingrediente:

3 cartofi feliați subțire, 2 linguri ulei de măsline, piper, sare, 2 lingurițe cimbru, 8 cepe verzi feliate subțire, 120 ml smântână de gătit, 10 ouă proaspete AVIS, 150 g feta fărâmițată

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 190C . Bate ouăle cu smântâna și adaugă ceapă verde și cimbrul. Încinge uleiul într-o tigaie cu coadă metalică, pe care să o poți pune și în cuptor. Prăjește cartofii cu sare și piper până când se rumenesc și toarnă peste ei amestecul cu ouă, pe care să îl distribui uniform în toată tigaia. Lasă pe foc până când începe să se întărească pe margini. Pune tigaia la cuptor și coace 10 minute. Apoi adaugă feta și mai lasă 10 minute la copt până când brânză se topește. Servește frittata fierbinte cu decor din ceapă verde tocată. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *