LIPIE CU PUI ȘI PARMEZAN

Ingrediente:
350 g pui gătit mărunțit, 200 ml sos marinara, 250 g parmezan ras, 4 lipii, sare, piper, busuioc, oregano, praf de usturoi.
Metodă de preparare:
Pune puiul mărunțit  într-un bol, adaugă condimentele și amestecă bine. Adaugă peste sosul marinara, amestecă. Pune o lipie pe un tocător (sau farfurie plată), presară în mijloc 1/4 din cantitatea de parmezan, 1/4 din cantitatea de pui. Adu spre mijloc cele 4 laturi ale lipiei, 2 câte două, ca să închizi conținutul înăuntru. fă la fel cu restul de 3 lipii. Încinge o tigaie care nu lipește și pune lipiile la încălzit, 1-2 minute pe fiecare parte. Poți servi cu extra sos marinara, dacă ți se par prea uscate.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *