Mic dejun cu ou și cartofi, la cuptor

Ingrediente:
4 ouă, 900 g cartofi, 2 linguri ulei, 30 g parmezan ras, 3 căței de usturoi pisați, 1 linguriță mix de condimente, 2 linguri unt, 2 linguri pătrunjel tocat, sare, piper.
Metodă de preparare:
Încălzești cuptorul la 200 °C. Tai cartofii spălați și uscați în jumătate și îi așezi într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt. Torni peste ei ulei, presari parmezanul, usturoiul, mixul de condimente, sare și piper, după gust. Amesteci pentru a îmbina toate aromele. Dai la cuptor, pentru 20-25 de minute, până se rumenesc ușor. Scoți tava și adaugi untul peste cartofi. Aștepți până se topește complet. Spargi ouăle cu grijă și dai la copt, încă 8-12 minute, în funcție de cât de moi vrei să iasă. Servești cu pătrunjel.
Poftă bună!
Sursa: damndelicious.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *