Omletă cu Harissa

Ingrediente:

 2 ouă, 30 g parmezan,  15 ml ulei de măsline,  30 g unt,  1 linguriță harissa  (pastă de ardei tunisiană),  1 fir ceapă verde,  50 g roșii tăiate cubulețe,  30 g capere,  100 g brânză de capră.
Metodă de preparare:
Se căleşte ceapa tocată mărunt în unt, se adaugă ouăle care se mărunţesc cu o spatulă, imediat după mărunţirea acestora se adaugă roşiile cubuleţe, caperele, brânza de capră şi Harissa, amestecată în prealabil cu uleiul de măsline.
La aproximativ 3-4 minute de la adăugarea Harissei, ouăle sunt gata. Se servesc presărate cu parmezan, cu toast prăjit, extra capere şi Harissa pe farfurie. 

Poftă bună!
Sursa: foodstory.stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *