Omletă cu piept de pui şi ciuperci

Ingrediente:
Două ouă, două căni de smântână, 100 de grame de ciuperci, o ceapă tocată mărunt, 100 de grame de piept de pui, patru felii de bacon, sare şi piper, ulei vegetal pentru gătit.
Metodă de preparare:
Amestecaţi ouăle împreună cu o cană smântână, sarea şi piperul. Se încălzeşte o tigaie la foc mediu. Când uleiul a ajuns la temperatura optimă, se toarnă  amestecul de ouă, înclinaţi tigaia pentru ca acesta să fie uniform pe întreaga suprafaţă. Se găteşte la foc mediu timp de aproximativ două minute.  După care în aceeaşi tigaie se adaugă carnea de pui, ceapa şi ciupercile şi se gătesc aproximativ cinci minute. Dupe ce acestea sunt gata în tigaia incinsă adaugaţi baconul şi o cană de smântână şi gătiţi până ce amestecul scade şi capătă consistenţă. Pe o farfurie se aşează omleta şi deasupra se adaugă carnea de pui împreună cu ciupercile şi ceapa. Iar lângă aceasta se aşează, într-un bol, amestecul cremos. Se serveşte imediat.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *