Ou în cuib

Ingrediente:
1 ou, 2 felii de bacon, 3 măsline, 2 roșii uscate sau 1 roșie cherry tăiată felii, câteva cubulețe de brânză (de care doriți sau poate vă place mai mult cașcavalul), 1 lingură și un pic făină, sare, piper, unt pentru uns vasul ramekin.
Metodă de preparare:
Începem cu vasul ramekin pe care îl ungem cu unt pe margini și bază. Apoi înfășurăm cele două felii de bacon pe margine. Într-un castron batem oul cu sare și piper, adăugăm cubulețele de brânză și făină și amestecăm. La final presărăm cele 3 măsline tăiate feliuțe și roșiile. Băgăm vasul în cuptorul preîncălzit și ținem timp 15-20 de minute. Scoatem vasul și îl lăsăm să se răcească puțin. Servim cu salată rucola cu dressing de ulei de măsline și oțet balsamic și crackers cu unt.
Poftă bună!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *