Ouă coapte cu ciuperci și parmezan

Ingredinente:
Patru ouă, 300-400 g de ciuperci. o lingură de ulei de măsline, 2-3 lingurițe de parmezan ras.
Metodă de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius. Spală şi mărunţeşte ciupercile, după care soteaza-le în puţin ulei de măsline până când se evaporă lichidul lor, aproximativ 6-8 minute.
La final, presară sare şi piper peste ciuperci şi amestecă-le bine, apoi pune-le în nişte vase pe care le poţi introduce în cuptorul încins. Sparge câte două ouă în fiecare recipient, pune parmezan ras pe deasupra şi introdu preparatul în cuptor.
Lasă la cuptor în jur de 10 minute. Înainte de servire, presară şi pătrunjel tăiat mărunt pe deasupra.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *