OUĂ CU SPANAC ȘI CIUPERCI

Ingrediente:
2 ouă, 1 ceapă, 3 linguri ulei, 2 borcane de ciuperci, 250 g spanac congelat, 1 felie de pâine, 50-100 ml lapte, 50 g mozzarella, sare, piper.
Metodă de preparare:
Călim ceapa tocată mărunt în ulei cca 5 minute, amestecând din când în când.  Adăugăm ciupercile şi spanacul şi lăsăm pe foc acoperit, amestecând din când în când. Adăugăm şi cca 50-100 ml de apă, sare şi piper şi lăsăm pe foc cca 10-15 minute. Tăiem felia de pâine cubuleţe şi o stropim cu lapte. Ungem o tavă cu puţin ulei, punem o parte din amestecul de spanac şi ciuperci, adăugăm cuburile de pâine, apoi restul de amestec cu ciuperci şi spanac.
Mai punem 4-5 linguri de lapte deasupra, din loc în loc.
Facem 2 adâncituri în compoziţie şi spargem câte un ou în fiecare adâncitură. Presăram deasupra mozzarella din belşug.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *