Ingrediente:
2 ouă, 1 ceapă, 3 linguri ulei, 2 borcane de ciuperci, 250 g spanac congelat, 1 felie de pâine, 50-100 ml lapte, 50 g mozzarella, sare, piper.
Metodă de preparare:
Călim ceapa tocată mărunt în ulei cca 5 minute, amestecând din când în când. Adăugăm ciupercile şi spanacul şi lăsăm pe foc acoperit, amestecând din când în când. Adăugăm şi cca 50-100 ml de apă, sare şi piper şi lăsăm pe foc cca 10-15 minute. Tăiem felia de pâine cubuleţe şi o stropim cu lapte. Ungem o tavă cu puţin ulei, punem o parte din amestecul de spanac şi ciuperci, adăugăm cuburile de pâine, apoi restul de amestec cu ciuperci şi spanac.
Mai punem 4-5 linguri de lapte deasupra, din loc în loc.
Facem 2 adâncituri în compoziţie şi spargem câte un ou în fiecare adâncitură. Presăram deasupra mozzarella din belşug.
Poftă bună!