Ouă fierte cu sos de ciuperci

Ingrediente:
4 ouă, 2 bucăți ceapă, 1 cutie ciuperci, 2 linguri muștar franţuzesc, 50 grame unt, ½ lămâie, 100 grame smântână de gătit, sare, piper, ½ cub concentrat de legume.
Metodă de preparare:
Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt până devine aurie. Se adaugă ciupercile, cubul de concentrat dizolvat în apă fierbinte, smântâna de gătit şi mustarul franţuzesc. Se lasă să fiarbă puţin, apoi se adaugă sucul de lămâie, se condimentează cu sare şi piper şi se mai fierbe până se îngroaşă sosul. Separat se fierb ouăle în apă cu sare, se curăţă de coajă şi se taie felii. Ouăle astfel pregătite se servesc cu sosul de ciuperci şi muştar.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *