Ouă jumări cu porumb, brânză și roșii coapte

Ingrediente:
60 g brânză de capră, 2 ouă bătute, 10 g unt, 1 porumb crud, piper, sare, ulei de măsline, 1 roşie tăiată felii de 1 cm grosime.
Metodă de preparare:
Coace feliile de roşii unse cu puţin ulei şi condimentate cu sare şi pier, în cuptorul încins, timp de 8 minute.
Între timp, pune porumbul în cuptorul cu microunde timp de 3 minute, la putere mare. Curăţă boabele de porumb de pe ştiulete cu un cuţit.
Încinge uleiul într-o tigaie, pe foc mediu. Adaugă boabele de porumb, sare şi piper şi găteşte 1 minut. Adaugă ouăle bătute şi găteşte-le timp de câteva minute, amestecând cu o spatulă.
Opreşte focul şi presară brânză de capra fărămiţată.
Serveşte ouăle cu feliile de roşii coapte.
Poftă bună!
Sursa: The Kitchn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *