Ouă ochiuri cu șuncă și cașcaval

Ingrediente:
4 ouă, 8 felii pâine, 1 lingură patrunjel, 2 linguri cațcaval ras, 2 felii șuncă, 2 linguri unt, sare, piper.
Metodă de preparare:
Prăjeşte 4 felii de pâine într-o lingură de unt. În celelalte, decupează o gaură în centru, folosind un pahar şi păstrează miezul decupat.
Prăjeşte celelalte 4 felii pe o parte şi miezul lor (separat) , apoi întoarce-le şi sparge câte un ou în centrul fiecăreia. Scoate pâinea cu oul în sus.
Pe fiecare felie de pâine întreagă aşază câte una cu ou, rade puţin caşcaval, adaugă puţină şuncă, sare şi piper, iar deasupra presară puţin pătrunjel.
Acoperă ouăle cu miezul de pâine prăjită.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *