OUĂ OCHIURI PE PAT DE CARTOFI DULCI

Ingrediente:
2 cartofi dulci, 4-5 ouă, 2 cepe, 2 căței de usturoi, sare, piper, boia, 1 lingură de unt.
Metodă de preparare:
Spală cartofii, decojește-i și taie-i cubulețe. Toacă ceapa. Taie usturoiul (nu foarte mărunt). Dă totul la călit într-o tigaie încinsă în prealabil, adăugând treptat untul. Asezonează, amestecă bine și pune capacul. Când se înmoaie cartofii (cei dulci se pătrund mult mai repede ca aceia normali), mai amestecă o dată. Sparge ouăle deasupra, ca pentru ouă ochiuri. Mai pune unt și condimente dacă simți nevoia. Pune capacul și lasă la foc mic până se prăjesc ouăle.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *