Piept de pui cu feta învelit în bacon

Ingrediente:

4 bucăți piept de pui fără os, 4 fâșii de bacon, 2 căței de usturoi, 60 grame feta zdrobită, 285 grame spanac congelat, 110 grame maioneză.

Metodă de preparare:

Pune cuptorul la încălzit la 200 grade Celsius.

Într-un bol, amestecă bine maioneza, spanacul, brânza feta şi usturoiul.

Taie făşiile de piept de pui în două, pe orizontală, fără să ajungi în celălalt capăt. Umple-le cu spanac, apoi înveleşte fiecare fâşie cu o felie de bacon. Fixează totul cu o scobitoare.

Pune la copt într-un vas de mică adâncime şi acoperă cu un capac.

Lasă la cuptor 15 minute, apoi înlătură capacul şi mai lasă la cuptor alte 20 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *