Piept de pui cu piersici și busuioc

Ingrediente:

4 bucăți piept de pui dezosat și fără piele, 1 mână frunze busuioc tocat,  240 ml supă concentrată de pui,  piersici curățate de coajă și tăiate în felii subțiri ,  2 căței usturoi tocat mărunt,  1 linguriță ghimbir ras,  hașma feliată subțire,  2 linguri ulei,  1/2 linguriță piper,  1 linguriță sare. 
Metodă de preparare:
Încinge cuptorul la 180C. Condimentează bucăţile de pipet de pui cu sare şi piper. Găteşte-le în uleiul încins, într-o tigaie, la foc mediu, timp de 2 minute pe fiecare parte. Scoate carnea, dar păstrează grăsimea rămasă în tigaie.
Redu focul la intensitate mică. Pune feliile de hașma şi soteaza-le timp de 3 minute până când se înmoaie. Adaugă ghimbirul şi usturoiul şi căleşte încă un minut. Pune şi busuiocul tocat, supă concentrată de pui şi feliile de piersică.
Pune înapoi bucăţile de piept de pui în tigaie şi amestecă încât să le acoperi cu sosul. Bagă tigaia la cuptor şi lasă la 180 C timp de 15 minute până când carnea de pui se pătrunde.
Sursa: My Recipes
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *