Piept de pui cu sos de muștar

Ingrediente

2 linguri muștar Dijon,  1 linguriță cimbru proaspăt tocat mărunt,  120g smântână,  60ml supă de pui,  1 cațel de usturoi tocat mărunt,  2 linguri ulei de măsline,  afine ,  sare,  piper proaspat măcinat,  3-4 bucăți de piept de pui fără os,  1/2 linguriță salvie uscată.

Metoda de preparare
Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Asezonează ambele părți ale pieptului de pui cu sare și piper. Pune pieptul de pui în uleiul încins și gătește-l 5-6 minute pe fiecare parte.
Transferă-l pe un platou și acoperș-l cu o folie ca sș se menținp cald.
Adaugă usturoi în restul de ulei din tigaie și sotează-l 10 secunde. Adaugă aici supa de pui, smântâna, muștarul, cimbrul și salvia și gătește-le amestecând constant 1-2 minute, pana se îngroașă sosul.
Servește puiul cu acest sos deasupra și cu o altă garnitură.

Sursa: www.cookingclassy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *