3-4 pulpe de pui, 1 ceapă, 2 morcovi mici, 2 căței usturoi, 3 tulpini de țelină, 1 crenguță de rozmarin, 1 pahar de vin roșu (150 ml), 400 g pulpă de roșii, sare, piper, ulei pentru prăjit
Încingem uleiul într-o tigaie și prăjim pulpele de pui pe ambele părți, aproximativ 10 minute, până devin aurii. Adăugăm ceapă tocată mărunt, morcovul ras, usturoiul tăiat cuburi și tulpinile de țelină tocate.
Condimentăm cu sare și piper, punem rozmarinul și lăsăm încă 5 minute să se prăjească. Turnăm un pahar de vin roșu, amestecăm și lăsăm pe foc până se evaporă (cu aproximație încă 5 minute).
Adăugăm roșiile tăiate cubulețe. Acoperim cu un capac și totul va fierbe la foc mic încă 20-30 minute.
Dacă sosul scade prea mult, mai adăugăm o ceașcă de apă sau suc de roșii. Când totul este gata, presărăm o legătură de pătrunjel verde tocată mărunt și servim, având alături o garnitură de piure de cartofi sau mămăligă.