Pui cu lămâie și mac

Ingrediente:
2 bucăți piept de pui, 2 căței de usturoi, 1 lămâie (coajă și zeamă), sare și piper după gust, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură de mac, 1/2 cană de supă de pui.
Metodă de preparare:
Se porţionează carnea şi se înfăinează, se încinge uleiul de măsline  şi se rumeneşte uşor carnea pe toate părţile. Se adaugă pe rând, sare şi piper după gust, usturoiul pisat, coaja de lămâie şi macul. Se lasă pe foc 10 minute. Se adaugă zeamă de lămâie şi supă şi se fierbe până scade sosul.
Se poate servi puiul cu lămâie şi mac cu o garnitură de orez cu mult mărar.
Poftă bună!
Sursa: www.culinar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *