Pui cu portocală și grepfrut

Ingrediente:

valeriana, ulei de măsline, portocală, grepfrut, 1 ceapă, 1 morcov, 1 țelină, miere, sare, piper, 1 piept de pui proaspăt AVIS 3000 dezosat

Mod de preparare:

Puiul trebuie uns cu sosul de grepfrut și portocală din 5 în 5 minute. Se preapara sosul de grepfrut și portocală, amestecat cu uleiul de măsline și mierea, presărând sare și piper. Se taie pieptul de pui, se presară sare și piper după gust. Se cura’ă legumele, se pun în tavă sub pieptul de pui și se stropesc cu ulei de măsline. Se bagă la cuptor la 200 de grade și se lasă 30 de minute. După aceea se scoate de la cuptor pieptul de pui, se taie feliuțe și se așează în farfurie. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *