1 lingură muștar Dijon, 2 linguri sos de soia, 120 ml bere blondă, 2 șalote tocate, piper, sare, 4 jumatăți piept pui dezosate și fără piele, 2 linguri ulei, 1 lingură miere, 2 lingurițe pătrunjel tocat.
Metodă de preparare
Încinge uleiul într-o tigaie neaderentă. Condimentează pieptul de pui cu sare şi piper şi rumeneşte-l în tigaie câte 6 minute pe fiecare parte, până când carnea e pătrunsă.
Scoate carnea pe o farfurie şi în aceeaşi tigaie căleşte șalotele timp de 1 minut. Toarnă peste ele berea amestecată cu muştarul, sosul de soia şi mierea.
Lasă totul să fiarbă până când lichidul se reduce şi sosul devine lipicios. Pune înapoi bucăţile de pui în tigaie şi acoperă-le cu sos.
Serveşte friptura cu puţin pătrunjel tocat presărat deasupra.
Sursă reţetă: My Recipes
Rețete
Pui în sos de bere
Ingrediente