Pulpe de pui cu muștar și ardei

Ingrediente:

900 g pulpe de pui (inferioare), 320 g roșii tocate,  1 cațel usturoi tocat,  3 linguri muștar,  1 ardei gras roșu tocat,  1 ceapă tocată,  piper,  sare,  2 linguri ulei de măsline.
Metodă de preparare:
Încinge uleiul într-o tigaie cu capac, pe foc mediu. Condimentează pulpele de pui cu sare şi piper şi prăjeşte-le în tigaia încinsă, timp de 5 minute, până se rumenesc bine pe toate părţile. Scoate pulpele pe o farfurie. În aceeaşi tigaie căleşte ceapă şi ardeiul gras, timp de 3 minute, până când se înmoaie. Adaugă usturoiul şi mai găteşte un minut. Apoi muştarul şi roşiile, amestecă bine şi mai lasă câteva minute pe foc, condimentând cu sare şi piper.
Pune înapoi în tigaie pulpele de pui, acoperă-le cu sos şi lasă să dea în clocot. Da focul mai mic şi acoperă cu capacul. Lasă să fiarbă 30-40 minute, până când carnea e bine pătrunsă.
Serveşte cu orez sau cuşcuş.
Sursa: Food 52

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *