ȘNIȚEL DE PUI ÎN CRUSTĂ DE PARMEZAN ȘI TARHON

Ingrediente:

1 bucată piept de pui, 2 ouă bătute, 2 cești pesmet, 2 linguri cu vârf parmezan

2 lingurițe tarhon uscat, sare, piper, ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Pe o farfurie întinsă pregătim un amestec de pesmet, parmezan și tarhon. Pieptul de pui îl tăiem fâșii. Le batem puțin, apoi le condimentăm cu sare, piper și foarte puțin tarhon uscat.

Dăm bucățile de pui prin ouă, apoi le tăvălim în amestecaul de pesmet, parmezan și tarhon și le prăjim în uleiul încins, la foc mediu.

După ce s-au rumenit uniform pe ambele părți le scoatem și le lăsăm pe un prosop de hârtie să fie absorbit surplusul de ulei, apoi le servim cu garnitura preferată și salată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *