Șnițele de pui în aluat de bere

Aceasta reteta aduce un aluat pufos si foarte aromat care inconjoara bucatile de piept de pui si ofera un alt gust snitelelor clasice. Nu este foarte greu de realizat si va puteti surprinde placut invitatii.

Ingredientele de care aveti nevoie sunt:

– Un piept de pui Avis
– 3 oua Avis
– 500ml bere
– condimente pentru pui (cimbru, boia, chilli, nucsoara, busuioc etc.)
– piper, sare
– faina

Bateti ouale si amestecati rezultatul cu berea. Dupa ce ati amestecat bine, puneti condimentele. Dupa ce le-ati incorporat bine, puneti faina pana cand se face un aluat un pic mai gros decat cel pentru clatite.

Taiati pieptul de pui fasii si inmuiati-le in acest aluat. Apoi, una cate una, le prajiti in tigaie in ulei pana se coloreaza auriu-maroniu.

Se servesc cu cartofi prajiti, sos barbecue sau mujdei de usturoi, langa o bere rece.

Pofta bună! Rețetă pregatită de Sebastian Bârgău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *