Tartă pufoasă cu căpșuni

Prefer aceasta reteta de tarta pentru ca este rapida si foarte gustoasa. O poate face oricine cu acces la un mixer si un cuptor pentru ca nu necesita foarte multa munca.

Ingredientele de care aveti nevoie sunt:

– 250g faina
– 150 grame zahar brun
– 100 grame margarina
– 3 oua Avis
– 350 grame capsuni
– Un plic de praf de copt
– Zeama de la o portocala

Spalati capsunile, taiati-le in bucati si stropiti-le cu zeama de lamaie. Apoi mixati margarina cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Adaugati cele trei oua, pe rand, amestecand in continuu pana se incorporeaza. Dupa ce s-au incorporat si ouale, adaugati faina si praful de copt in ploaie, nu toata odata.

Incalziti cuptorul la 170 de grade celsius (caldura de jos in cuptorul electric). Pana se incalzeste, turnati amestecul intr-un vas termoizolant, de preferat rotund. Aranjati capsunile in coca si bagati tava la cuptor pentru 30 de minute. O scoateti cand s-a rumenit si a crescut frumos. Pentru a vedea daca s-a copt, incercati tarta cu o scobitoare. Daca se lipeste coca de scobitoare inseamna ca nu e gata si mai trebuie lasata pana cand scobitoarea iese curata.

Pofta bună! Rețetă pregatită de Sebastian Bârgău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *